tirsdag den 13. maj 2014

KYS og bliv ekstra glad!

Vidste du godt at det der sker, når vi kysser, så producerer vi endorfin og dopamin – begge stoffer, der medfører en naturlig lykketilstand. Det er da fantastisk. Vi kysser alt for lidt! Tænk at vi kan kysses glade!

Hvis vi kyssede noget mere, så ville verden da være et meget bedre sted at være i. Altså jeg må indrømme at jeg måske ikke lige har lyst til at kysse Kebabmanden nede under mig, eller damerne i genbrugsbutikken overfor, men min familie og veninder….. Der spares ikke på kys!
Det skal så lige nævnes at den største lykketilstand opnås, hvis du er ude i en bundsnaver, som det så smukt hedder. Der står i Kærlighedens ”ABC” fra 1962: ”Det krævende, voldsomme tungekys, hvor tungerne slås med hinanden dybt inde i hinandens mundhule”.

Desværre glemmer mange par at kysse. Det bliver ofte til et hurtigt ”tante-kys”, og det er der ikke så meget dopamin eller endorfin i.
Lige nu sælges de lækre læbepomader fra Scleroseforeningen rundt om i landets butikker. De er svanemærket og lavet i samarbejde med Astma og Allergi Danmark. De indeholder plejende olier, som gør dine læber ekstra lækre bløde at kysse.

Der sælges også mintpatiller, som er geniale at have i lommen, hvis tandbørsten står hjemme i skabet. Du kunne risikere at møde dit livs udkårende, som skal have et lækkert vådt kys, fyldt med dopamin og endorfin!!
De smukke Pins med grønne læber, lige til at sætte på tasken, skjorten, jakken eller lign. kan være en husker på, at du skal huske at kysse noget mere.

Alle disse ting kan du købe rundt i landets butikker for KUN 20 kr. og bedst af alt – det går til et rigtig godt formål. Forskning i sclerose!
Flere butikker (bl.a. Rema 1000) har også støttestregkoder. Så kan du købe en stregkode for en flad 10’er, få et smukt klistermærke med et grønt kys. Lige til at sætte på bilen, postkassen, cyklen eller lign.

Jeg elsker at kysse og vil påføre mig pin, læbepomade, mintpastiller og klistermærke (har ikke helt besluttet hvor det skal sidde) for at huske på at VI KYSSER ALT FOR LIDT!
DET fedeste er, ikke nok med at alle bliver gladere af at kysse, men hvis du køber et af kysseprodukterne, så støtter du samtidig et rigtig godt og vigtigt formål! Se også de smukke ambasadører på billedet nedenfor, som stiller op for det gode formål! I KISS U!
Du kan også købe nogle af tingene her: https://scleroseforeningen.dk/shop

KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS KYS
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar