tirsdag den 23. september 2014

Så lev dog livet - for pokker!

Jeg ved godt at vi får tudede ørene fulde alle steder fra. At vi skal være sunde, vi skal træne, selvudvikling m.m. Og det er da rigtigt. Vigtigst af alt, er dog, at vi skal huske at leve. Alle de regler og rammer der bliver sat op for os. Skid på dem engang imellem. Gør lige det du har lyst til. Vi er her – lige her og nu. Der skal også være plads til at nyde. Vi skal ikke kun tænke i kalorier, træningspas og meditere.

Nogle gange skal vi bare give los. Spise en flødeskumskage, blive i sengen hele lørdagen og bare være til stede. Uden at slå dig selv oveni hovedet med en våd avis. Giv dig selv plads – til at være dig! Livskvalitet er rigtig mange ting og nogle gange er det også bare at gøre alt det ”forbudte”.Du sætter selv reglerne for dit liv. Behøver der egentlig være så mange regler? Bare du har dig selv med?

Vigtigst af alt er at det du gør, gør dig glad og lykkelig. At du lever, lige nu og her. Slankekure og træning er kommet for at blive, engang imellem er det sgu ok at hoppe af vognen!

Nogle gange kan man sgu godt blive lykkelig af en kage ;)

AMEN! 

1 kommentar: