fredag den 12. december 2014

Glæd en person du holder af og som har fortjent lidt ekstra - Se bloggen!

Jeg blev inspireret af en udsendelse i radioen. En udsendelse omkring fattigdomsgrænsen i Danmark. Der lever over 42.000 i Danmark under fattigdomsgrænsen. Her er de studerende ikke medregnet, da de har mulighed for at supplere med SU lån.
Jeg selv ligger tæt på grænsen, men dog ikke under. Fattigdomsgrænsen er 103.200 kr. om året. Det gør december svær og hård økonomisk for rigtig mange mennesker.

I radioudsendelsen delte de ønsker fra personer der havde svært ved at klare julen og der var så andre lyttere der opfyldte disse ønsker. En rigtig smuk tanke. Lidt Robin Hood agtig og jeg blev rigtig glad over at så mange gerne ville hjælpe. En far ønskede sig eksempelvis en flæskesteg til hans børn og ham juleaften, da de havde svært ved at få pengene til at slå til. En lytter bød så ind med en hel julemiddag med alt incl. både steg, risalamande, chips og sodavand til børnene.

Der sad jeg med våde øjne og blev rigtig glad. Der er bare rigtig mange der ikke spørger om hjælp, selvom det måske er tiltrængt.

Jeg kom til at tænke over hvad jeg kunne byde ind med. Jeg har ikke selv det store økonomiske råderum og især ikke i december måned, men alligevel vil jeg gerne bidrage med noget.

Derfor besluttede jeg mig for at udbyde et af mine 20 x 20 værker. (se det nedenfor)
Titlen er:
Happiness does not depend of what you have or who you are, it solely relies on what you think.

Vi kan være rige på mange måder.

Hvis du har en veninde, mor, datter, far, søn, ven eller lign. der har brug for en ekstra glædelig gave her i december, så lav et skriv nedenfor hvorfor netop du synes denne person skal have denne gave. Torsdag d. 18. december findes vinderen og vil blive kontaktet.

Julen handler også om at give og husk på: vi er bedst når vi er glade!

4 kommentarer:

 1. Jeg ville elske at forære et af dine smukke billeder til min store datter. Hun har mistet mange elskede personer i sit relativt korte liv og står nu på tærsklen til sit voksenliv og kan mærke at disse mennesker mangler. Hun er en stærk pige med ben i næsen, som kunne bruge teksen på billedet som en daglig rettesnor ♡ Hun ER god nok - hun ER elsket - hendes drømme SKAL nok gå i opfyldelse ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det smukt. Tusind tak for dine tanker og kærlige ord. Jeg håber din datter læser dette ♡ Desværre blev det ikke hende der vandt, men jeg vil gerne smide et ekstra "overraskelses" maleri oveni hatten til hende. Hvis du sender mig hendes adresse på min mail og lige skriver hvem du er, så sørger jeg for at sende det afsted til hende.
   Lailasilke@gmail.com
   Rigtig glædelig jul.
   Kh Lailasilke

   Slet
 2. Vinderen er fundet og har fået direkte besked! Rigtig glædelig jul ♡

  SvarSlet
 3. TAK TIL STOR DR Sunny for at løse mine problemer HANS EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com

  mit navn er Miss Fatima, jeg var gift med min mand i 5 år, vi lever lykkeligt sammen til dette års og ikke indtil han rejste til Australien for en forretningsrejse, hvor han mødte denne pige, og siden da han hader mig og børnene og kærlighed hendes eneste. så da min mand kom tilbage fra turen sagde han, at han ikke ønsker at se mig og mine børn igen, så han kørte os ud af huset, og han var nu at gå til Australien for at se, at anden kvinde. så jeg og mine børn var nu så frustreret og jeg var blot opholder sig med min mor og jeg var ikke behandle godt, fordi min mor blev gift med en anden mand, efter min far død, så den mand, hun blev gift med ikke at behandle hende godt, jeg og mine børn var så forvirre og jeg ledte efter en måde at få min mand tilbage hjem, fordi jeg elsker og værner ham så meget, så en dag, da jeg var browsing på min computer jeg så et vidnesbyrd om denne magi caster DR Sunny, vidnesbyrd delt på internettet af en dame, og det imponerer mig så meget jeg tænker også på at give det en chance. Først var jeg bange, men når jeg tænker på, hvad mig og mine børn passerer gennem, så jeg kontaktede ham og han fortalte mig at bevare roen i kun 24 timer, min mand skal komme tilbage til mig og til min bedste overraskelse jeg modtaget et opkald fra min mand på andendagen spørger efter børnene, og jeg kaldte DR Sunny og han sagde dine problemer er løst mit barn. så dette var, hvordan jeg får min familie tilbage efter en lang stress bremse op af en ond dame, så med al denne hjælp fra DR Sunny, jeg ønsker jer alle på dette forum for at slutte sig til mig for at sige en stor tak til DR Sunny og jeg vil også råd for nogen i sådanne eller lignende problemer eller nogen form for problemer, bør også kontakte ham hans email er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og predicaments i livet. endnu en gang sin e-mail-adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ER specialiseret i foelgende magi.

  (1) Hvis du vil have din ex tilbage.

  (2), hvis du altid har dårlige drømme.

  (3) Hvis du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.

  (4) Hvis du vil have kvinder / mænd til at løbe efter dig.

  (5) Hvis du vil have et barn.

  (6) Hvis du ønsker at blive rig.

  (7) Hvis du ønsker at binde din mand / kone til at være din for evigt.

  (8) Hvis du har brug finansiel bistand.

  (9) Hvor du blevet snydt, og du ønsker at gendanne du mistet penge.

  (10), hvis du ønsker at stoppe din skilsmisse.

  (11), hvis du ønsker at skille din mand.

  (12), hvis du vil have dine ønsker, der skal ydes.

  (13) Graviditet stave at blive gravide barnet

  (14) garanti du vinder de bekymrende retssager & skilsmisse, uanset hvor hvilken fase

  (15) Stop din ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.

  (16), hvis du har nogen sygdom lignende (HIV), (kræft) eller nogen sygdom.

  (17), hvis du har brug for forbøn for udfrielse for dit barn eller dig selv.

  igen skal du sørge for at kontakte ham, hvis du har noget problem, han vil hjælpe dig. hans email-adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham straks .... ringe til min nummer på 2348077620669

  SvarSlet